Procena nepokretnosti

Koliko vredi stan? Koliko vredi kuća? Pitanje koje muči svakog vlasnika nekretnine. Postoji dva načina da saznate vrednost nekretnine – vlasnik nekretnine može samostalno da pregleda oglase i pokuša da proceni koliko vredi njegova imovina, ili može angažovati stručnjaka.

Da bi nepokretnost postigla što bolju poziciju na tržištu nekretnina potrebna je stručna procena njene tržišne vrednosti i uključuje nekoliko faktora: stručne pristupe i metode, specifičnosti lokacije i mikrolokacije nekretnine, a sve u odnosu na aktuelne domaće tržišne i zakonske uslove i važeću prostorno plansku dokumentaciju. Zahvaljujući našem iskustvu i sopstvenoj bazi podataka koju na tržištu gradimo više od deset godina, u mogućnosti smo da precizno i profesionalno izvršimo procene svih vrsta nekretnina, pružajući uslugu u najkraćem mogućem roku.

U saradnji sa našim partnerima sa dugogodišnjim iskustvom, možemo organizovati adaptaciju Vaše novokupljene ili postojeće nekretnine po sistemu ključ u ruke.
Pored toga pružamo usluge i pomoći prilikom oglašavanja nekretnina i njihovog marketinga:

1 Izrada promo videa nekretnine (do 2 minuta)
2 Panoramsko snimanje nekretnine helikopterom (Drone) – do 10 obrađenih fotografija
3 Profesionalno fotografisanje nekretnine i obrada fotografija – do 20 fotografija
4Izrada 3D displeja (eksterijer ili enterijer)
– Ostale usluge pomoći pri prezentaciji nekretnina, izrada promotivnog materijala i sl. se dogovaraju posebno u zavisnosti od veličine i složenosti posla.

Kako pripremiti nekretninu za prodaju? U tome vam može pomoći naš stručni tim. Nudimo uslugu uređenja nekretnine koji planirate da iznajmite ili prodate. Pokažite svoju nekretninu u punom sjaju i uvećajte joj vrednost!

Kontaktirajte nas sa zahtevom na e-mail info@orbis-art.rs

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nema proizvoda u korpi.

Compare Listings

naslov Cena status Tip oblast svrha Spavaće sobe Kupatila